ورود «دیوان محاسبات» به عدم واریز سهم خرید آمبولانس از فروش خودرو و موتورسیکلت

دیوان محاسبات کشور عدم واریز سهم خرید آمبولانس از محل سهم یک درصد فروش خودرو و موتورسیکلت را پیگیری می‌کند.

به گزارش موتورسیکلت نیوز به نقل از تسنیم، در‌ اجرای بند «ج» ماده 69 قانون برنامه هفتم پیشرفت، از ابتدای سال دوم برنامه (1404)، تولیدکنندگان و واردکنندگان خودرو و موتورسیکلت موظف‌ هستند یک درصد از قیمت فروش خودرو، ماشین‌آلات و موتورسیکلت را پس از گردش خزانه، جهت خرید و تحویل آمبولانس و موتورلانس به نسبت برابر برای جمعیت هلال احمر و سازمان فوریت‌های پزشکی اورژانس کشور اختصاص دهند.

 دیوان محاسبات در ‌هماهنگی با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، به موضوع ورود کرده و طبق بررسی‌های اولیه مشخص شد، درصد مربوطه از مشتریان دریافت اما به حساب تعیین شده واریز نشده‌است.

 این نهاد عالی نظارتی هرگونه ترک فعل در این زمینه را تخلف دارای آثار بودجه‌ای تلقی کرده و تعقیب قانونی آن را در‌ چارچوب گزارش تفریغ بودجه در دستور کار قرار داده‌است.

به گزارش تسنیم، دیوان محاسبات کشور سازمانی دولتی(دادگاه مالی-اداری) و یکی از نهادهای وابسته به مجلس شورای اسلامی است که وظیفه نظارت بر همه فرایندهای مالی کشور را بر عهده دارد. هم‌اکنون احمدرضا دستغیب با رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رئیس دیوان محاسبات کشور می‌باشد.

انتهای‌ پیام/

موسس و مدیرمسئول: دکتر محمدعلی نژادیان

پایگاه خبری موتورسیکلت‌نیوز | اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی موتورسیکلت در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا