برای سفارش تبلیغات بنری در موتورسیکلت نیوز به «تریبون» مراجعه کنید

ساسان اکبری قهرمان موتورسواری «سوپربایک» روسیه شد

ساسان اکبری برای نخستین بار عنوان قهرمانی رقابت «سوپربایک» لیگ روسیه در خاک اروپا را به خود اختصاص داد.

به گزارش موتورسیکلت نیوز به نقل از ایسنا، ساسان اکبری قهرمانی سال کلاس هزار سی سی ایران که با حمایت فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی راهی رقابت‌های مسکو شده بود توانست در کلاس هزار سی سی موتور بی ام و قهرمان شود. این اولین قهرمانی یک شرکت کننده ایرانی در پیست موتورسواری و لیگ روسیه است.

مازیار ناظمی رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی با تاکید بر این که سیاست فدراسیون حمایت از چنین قهرمانانی برای کسب افتخارات پرتعداد در عرصه بین المللی است، در تماس با ساسان اکبری قهرمانی وی را تبریک گفت.

اکبری امسال در مسابقات سوپر استوک قطر نیز در کلاس ۶۰۰ سی سی شرکت کرد. این موتورسوار که سفیر ایمنی و نجات فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی است در حوادث طبیعی نیز به نمایندگی از ورزشکاران این فدراسیون در عملیات امداد و نجات به یاری مردم می رود.

انتهای پیام/

برای سفارش تبلیغات بنری در موتورسیکلت نیوز به «تریبون» مراجعه کنید

پایگاه خبری موتورسیکلت نیوز

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی موتورسیکلت در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

دکمه بازگشت به بالا