قهرمانی لرستان در مسابقات دوچرخهسواری کشور

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: ️مسابقات دوچرخهسواری پیست قهرمانی کشور با قهرمانی استان لرستان پایان یافت.
به گزارش موتورسیکلت نیوز به نقل از تسنیم، سید آرش قیاسیان در جمع خبرنگاران لرستان اظهار کرد: امروز و در دومین روز مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی کشور، پیست آقایان 3 مسابقه دیگر برگزار شد و رکابزنان برتر کشورمان در مادههای تیم اسپرینت، دور امتیازی و کایرین به رقابت پرداختند.
وی افزود: این دوره از رقابتها با حضور 58 رکابزن از 15 استان برگزار شد که در مجموع امتیاز تیمی، استان لرستان توانست با کسب 775 امتیاز در رتبه نخست قرار بگیرد.
قیاسیان عنوان کرد: همچنین استان کرمان نیز با 560 امتیاز دوم شد و خراسان رضوی به مقام سومی این رقابتها دست یافت.
وی ادامه داد: رکابزنان ارزنده لرستانی در روز اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور پیست آقایان در ️رشته تیم اسپرینت توانستند مقام دوم را با ثبت زمان: 1:06:23 دقیقه به دست آورند.
قیاسیان افزود: قهرمانان لرستان در رشته ️اسپرینت، 200متر کسری باقرپور و در رشته ️اومنیوم، پیام سعدی پور از لرستان بودند.
پایان پیام/